De culturele Last Minutes in Polen zijn speciaal

Cultuurvakantie in krakow in polenBent u op zoek naar een cultuurvakantie in Polen, de Last Minutes in Polen hebben een breed aanbod van mooie culturele vakantiebestemmingen. Polen heeft een schitterend historisch verleden wat u terug vindt in de vele historische monumenten, zowel in de grote steden als in de kleinere dorpen. In Warschau staat het Koninklijk paleis, uit de 13e eeuw, de vele bouwstijlen zijn te verklaren, vanwege de meerdere verwoestingen en reparaties daarna. Het is nu een locatie voor een museum, prachtige culturele lastminutes. In het Lazienki park vindt u een prachtige rozentuin, hier vindt u ook het monument van de Poolse componist Chopin, een prachtige historische Lastminute in Polen. Zo staat de binnenstad van Torun op de UNESCO werelderfgoedlijst, de geboorteplaats van Copernicus, bezoek hier het raadhuis en het Dabski Paleis, dit is een prachtige cultuurvakantiebestemmingen. In Malborg staat het slot Marienburg, een kasteel uit de 12e eeuw, aan de rivier de Nogat, een prachtige toeristische trekpleister met een behoorlijk historisch verleden. Tijdens een Last Minute in Polen kunt u  Swidnica en Jawor bewonderen met de vredeskerken, houten kerken met een Europese bekendheid, gebouwd in de 17e eeuw, de kerken geven uitdrukking aan de religieuze vrijheid. Dit zijn een paar gevarieerde voorbeelden van een cultuurvakantie in Polen, u vindt ze terug bij de Lastminutes in Polen.

U vindt prachtige stedentrips bij de Last Minutes in Polen

U vindt prachtige stedentrips bij de Last Minutes in Polen, speciaal voor hen die een stad echt willen ontdekken met alles erop en eraan. Warschau heeft naast de musea, de mooie plekjes interessante bezienswaardigheden die u kunt ontdekken tijdens een stadswandeling zoals het graf van de onbekende soldaat, een monument ter nagedachtenis van de soldaten die tijdens de Tweede wereldoorlog gesneuveld zijn, u vindt het vlak naast het Saksische park. Bezoek tijdens een lastminutes in Polen ook de Heilige kruiskerk, de buitenkant is nog in originele staat, vanuit deze historische kerk hebben begrafenissen plaats gevonden van bekende Poolse componisten en schilders. Warschau is een mooie bestemming voor een stedentrip in Polen tijdens een Last Minute in Polen. Krakau is een goede concurrent, met een beroemd stadsplein, musea, gezellig centrum en winkelcentrum, het markplein in het oude gedeelte, de kerkjes. Tijdens een stadswandeling met gids zult u zeker genieten van deze Last Minute in Polen. Een bijzonder stedentrip is Czestochowa, dit kunt u vergelijken met een bezoek aan Mekka, Fatima en Lourdes. Het is een stad bij Katowice, beroemd vanwege het Paulinerklooster op de lichte berg, hier vindt u de zwarte madonna van Czestochowa. Verder vindt u hier nog actieve ambachtelijke edelsmeedkunst. Czestochowa is een bedevaartsplaats en een indrukwekkende stad met veel facetten. Tijdens de Lastminutes in Polen zult u absoluut genieten van een bezoek aan een van deze steden.

Bezoek de prachtige musea tijdens een Last Minute in Polen

Last minutes cultuurvakantie torunDoor het hele land vindt u schitterende musea die u kunt bezoeken tijdens een Last Minute in Polen, of u nu een grote stad als Krakau bezoekt of een kleiner dorp. In Krakau vindt u het Slowacki theater, het operagebouw van Krakau, met een beschilderd toneelgordijn als zeer belangrijke trekpleister, het was ook het eerste gebouw met elektrische verlichting in de stad. Een speciale Last Minute in Polen, een bijzonder land. Zo vindt u in Warschau/Ordynacka het Chopinmuseum met brieven, documenten en voorwerpen gerelateerd aan Chopin. Een museum van een ander kaliber is Auschwitz, bezoek de tentoonstelling over de indrukwekkende geschiedenis van de Joden en andere minderheden in Polen, zo kunt u ook de restanten van de kampen nog bezoeken met gids in Birkenau en Monowitz, het is een indrukwekkende culturele lastminute met een grote historische waarde, die u niet snel zult vergeten. De Last Minutes in Polen zijn veelzijdig. Het Czartoryski museum in Krakau is een leuk museum waar internationale schilderijen gebruikt worden voor een reis door de Poolse geschiedenis, tijdens uw vakantiereis door Polen, tijdens uw Last Minute in Polen. U vindt hier Rembrandt, lokale Poolse schilders en alles wat er tussen zit, leuk voor jong en oud en zeer goedkoop voor dit museum met een dergelijke collectie. In het museum Narodowe, ook in Krakau, vindt u een collectie Europese en Pools kunst van schilderijen, boeken en beeldhouwwerken, bestaande uit elf afdelingen, dit redt u niet in een uurtje als u alles wilt bewonderen. Een Last-Minute in Polen heeft zoveel te bieden, overtuig u zelf.

Meer vakantiehuizen
Bekijk onze vakantiehuizen