Last Minutes in Polen voor de ideale familievakantie

Aquapark krakowAls u kiest voor een Last Minute in Polen, kiest u voor een vakantie die veelzijdig en veelbelovend is. Een Last-Minute vakantie in Polen is aantrekkelijke voor een familie, u vindt namelijk mooie ruim opgezette vakantiebungalows in Polen, comfortabel en compleet ingericht, zodat u eigenlijk alles heeft wat u nodig heeft voor een prettig verblijf. U kunt als bestemming voor uw familievakantie kiezen voor een cultuurvakantie, een actieve vakantie of een mix ervan zodat er voor iedereen wat bijzit, kenmerkend voor een Lastminute in Polen. . Zo vindt u in Warschau bij het Dziesjeciolecia Stadion een grote openluchtmarkt, zeer nauw vergelijkbaar met de zwarte markt. Het is een markt met een breed aanbod, niet duur, toegankelijk voor de toeristen en de plaatselijke bevolking. U vindt de markt bij de Poniatowski brug. In Krakau vindt u een prachtig tropisch zwembad waar jong en oud zich heerlijk kan laten gaan tijdens een dag slecht weer. Tijdens een Lastminute in Polen kunt u ook fietsen huren voor het hele gezin en er op uittrekken of kiezen voor een prachtige wandeling met onderweg een picknick. Een strandvakantie in Polen is een populaire Lastminute en zeer geschikt voor een familievakantie, de lange kustlijn is schoon en breed. Het breedste en langste strand vindt u bij Swinoujscie, behoorlijk toeristisch. Bij Sopot, een schilderachtige badplaats kunt u de langste houten pier van Europa bezoeken van 515 meter lang, erg leuk voor alle leeftijden. Last Minutes in Polen bieden een zeer afwisselende familievakantie in Polen.

Maak kennis met Poolse tradities tijdens een Last Minute in Polen

Polen is een traditioneel land met veel gewoontes en tradities, Polen is een land met een eigen gezicht, daar zult u wel achter komen tijdens een Last Minute in Polen. De houten kerken zijn daar een prachtig voorbeeld van, in die tijd was het een forse reactie op de vrijheid van godsdienst, die er eigenlijk niet was, deze kerken zijn compleet van hout en enkele zijn goed bewaard gebleven. Ook kenmerkend voor Polen is de grote voorliefde voor Kerst, dat uit zich in talloze kerstmarkten met ambachten, muziek, lekker eten en drinken, gezelligheid, in het groot in Krakau en Warschau tot in de kleinste dorpen, hierbij spelen de Lastminutes in Polen een belangrijke rol. Zo wordt er in Krakau een jaarlijkse kerststallen tentoonstelling gehouden met wedstrijdelement voor de families die de kerststal gemaakt hebben, de mooiste exemplaren worden daarna tentoongesteld in het historisch museum. Deze kerststallen bevatten vaak een actueel element van de stad of het dagelijkse leven. Deze periode in december is erg leuk voor jong en oud, zeer geschikt voor een bezoek met het hele gezin aan het sfeervolle Polen in deze tijd van het jaar. Op deze manier zijn de Last Minutes in Polen een gezellige actieve familievakantie, waar iedereen veel plezier aan zal beleven.

Last Minutes in Polen biedt een onbezorgde vakantie voor uw hele gezin

Wieliczka zoutmijn polenMet het hele gezin op pad tijdens een Last Minute vakantie in Polen is heerlijk, zeker als u bedenkt wat u allemaal kunt zien en doen. Er is voor ieder wel wat van zijn gading bij, of nu van cultuur, natuur of actie houdt. Een bezoek aan het Pools Luchtvaartmuseum is een mooi voorbeeld van een dergelijke culturele Last Minute in Polen. Dank zij foto’s, levensechte historische vliegtuigen, motoren en een bibliotheek kunt u kennis maken met de vliegwereld, u vindt het museum net buiten Krakau , zelfs als techniek niet uw eerste interesse is, is het toch een leuke cultuurvakantie voor het hele gezin, het spreekt tot ieders verbeelding. Een andere schitterende Last Minute familievakantiebestemming is de Wieliczka zoutmijn, de oudste van de wereld, de eerste vermelding geven het jaar 1044 aan. U vindt hier gangen met lengtes van meer dan 300 km en dieptes van meer dan 300 meter. Tijdens een rondleiding met gids kunt u de standbeelden en historische figuren bewonderen uitgehouwen uit het rotsachtige zout, er hangen foto’s van toen, u kunt nog zeer oud gereedschap bekijken. Het is een populaire vakantiebestemming voor het hele gezin. Het vormt vaak een onderdeel van een familievakantie of Lastminute vakantie in Polen. Een bezoek aan Gdansk in combinatie met een bezoek aan het strand is heerlijk en bijzonder, daar vindt u de heerlijke lange kade waar u letterlijke en figuurlijk kunt uitwaaien, de oude stad van Gdansk moet u echt gezien hebben als u in omgeving bent. Als u tijd heeft voor een stadswandeling tijdens uw lastminute, let dan op de prachtige gevels van de huizen, het geeft de stad allure. Geniet van deze onbezorgde Last Minute in Polen met het hele gezin.

Meer vakantiehuizen
Bekijk onze vakantiehuizen