Natuurlijke Last Minutes in Polen zijn bijzonder

Gorce bergenTijdens de Last Minutes in Polen kunt u prima genieten van een natuurvakantie. Polen en natuur gaan heel goed samen, u vindt hier diverse natuurparken, beschermde natuurgebieden en oude aangelegde parken en tuinen die inmiddels een natuurlijk geheel vormen. In Krakau vindt u mooie natuurlijke Lastminutes zoals de botanische tuinen met een oppervlakte van 9,8 hectare in de 17e eeuw opgericht door de universiteit. U zult gedurende uw Lastminute in Polen zelf wel ontdekken dat Krakau heel veel mooie plekjes heeft. Een ander mooi park is het Planty park, zeer geschikt voor een ontspannen wandeling tussen de oude bomen, u vindt hier meer dan dertig verschillende tuinen, straatkunstenaars, houdt er rekening mee dat voor een volledige wandeltocht al gauw twee uur nodig zult hebben, van hieruit kunt u eenvoudig de oude binnenstad inlopen. Een ontspannen vakantie in de natuur tijdens uw lastminute in Polen. Een natuurvakantiebestemming van een ander kaliber is het berggebied Gorce, met een oppervlakte van bijna 400 km², het heeft 5 hoge toppen waarvan Turbacz met 1310 meter de hoogste is. Vlak daarnaast vindt u het Gorczanski park Naradowy, een erg mooi gebied met minder hoogteverschillen. Waar u ook voor kiest, als u geniet van de natuur tijdens een wandel- of fietsvakantie, is uw natuurlijke Lastminute in Polen een geslaagde vakantie.

Geniet van de natuur tijdens een Last Minute in Polen

Er is van alles te zien en te doen in Polen, dat zult u wel merken tijdens een Last Minute in Polen. Naast veel geschiedenis en cultuur en lekker eten zult u ook ontdekken dat het een prachtig land is met een prachtig natuurlijk landschap. Zo vindt u meerder nationale parken gedurende uw lastminutes in Polen zoals het Bialowieza nationaalpark, een uniek stuk natuur, het is het laatste oerwoud van Europa, de inwoners van dit park zijn 300 wisenten, dit zijn Europese bizons. Dit was een reddingsactie van een Poolse natuurorganisatie die deze dieren voor uitsterven beschermt hebben. Podhale is een streek bij de Tatra rondom Zakopane,  het landschap is hier schitterend, daarnaast vindt u hier bergdorpen met veel tradities. In de zomer kunt u hier optimaal genieten van een wandelvakantie en wat dacht u van vlot varen op de rivier? De Last Minutes in Polen zijn een prima basis voor een dergelijke wandelvakantie. Deze streek heeft drie nationale parken als buurman, twee in Slowakije en een in Polen. Als u daadwerkelijk in contact wilt komen met de natuur, bent u hier dus op de juiste plek. Wat dacht u van een Lastminute in Polen aan de kust? U vindt bij Polen een kustlijn van ruim 400 km met zelfs een nationaalpark Wollin, daar vindt u beschermde broedgebieden, stiltegebieden. Aan de Poolse kust zelf vindt u bij de lastminutes mooie combinaties van kust, bossen en meren zoals bij Jamno en Bukokwo, waardoor u nog veel meer watersportmogelijkheden tegenkomt tijdens uw natuurlijke Last Minute in Polen.

Bewonder het mooie landschap van Polen tijdens een Last Minute

Bungalow zakopaneAls u rondkijkt in Polen tijdens een Last Minute in Polen zult u tot de verrassende ontdekking komen dat Polen behoorlijk wat meren heeft naast de bossen. Het Sniardwymeer is het grootste meer van Polen in Mazurië, met een oppervlakte van 110 km². Dit meer wordt bezocht door mensen die van natuur, watersport en vissen houden, die veel plezier beleven aan een natuurlijke lastminute in Polen. Wanneer u op zoek bent naar een vakantie met natuur, natuurlijke lastminutes, rust en stilte, dan kunt u hier goed terecht. Het kleinere Luknajnomeer hieraan grenzend is een meer in een natuurreservaat, hier voeren de inwoners zoals de bevers, reigers en aalscholvers nog steeds de boventoon en watersport is hier niet mogelijk ter bescherming van de natuur. Een prachtig voorbeeld van een Last Minute in de natuur met respect voor de natuur. In Bialowieza vindt u een oerbos tegen de grens van Wit Rusland aan, een prachtig biosfeerreservaat, groot en ongerept, met gelukkig nog veel originele inwoners. Tijdens de Last Minutes in Polen kunt u nog steeds ongelofelijk genieten van en in de natuur tijdens een natuurvakantie.

Meer vakantiehuizen
Bekijk onze vakantiehuizen